Igrače iz pene za pomoč pri razvoju motoričnih sposobnosti se predstavijo

Igrače iz pene za pomoč pri razvoju motoričnih sposobnosti se predstavijo

Kot mamici mi je seveda najbolj pomembno pri igračah, da so uporabne in trpežne. Ali si kdaj razmišljala, koliko denarja gre za plastične igrače, ki so zanimive ravno 2 dni, potem pa se polomijo ali pristanejo v kotu, kjer se na njih nabira prah?

Tudi sama sem mamica dvema lumpoma. Oba obožujeta igrače, AMPAK vedno bolj sem kritična do tega kaj kupim, kaj ponudim škratkoma. Na trgu je vedno več ponudnikov, a na žalost se vsi ne morajo primerjati v kvaliteti. Sama prisegam na lesene in pena igrače. Pred mesecem dni, sem na novo pri Superbaby Slovenija zasledila, da so na naš trg pripeljali MOES pena igrače, igrače za pomoč pri razvoju motoričnih sposobnosti. Takoj sem vedela da je to to.

Delfinček, želvici in zvezdica, jih že poznate?

Gre za igrače, ki otrokom pomagajo pri razvoju grobe motorike in so primerne od 2. pa vse tja do 12. leta. In zakaj so me tako navdušile? Naš Timotej se je rodil s hudo poškodbo glave zaradi zastoja v porodnem kanalu, posledično močno zaostaja v razvoju motorike. Vedno iščem igrače, ki ga bodo vzpodbudile k premikanju, gibanju, ustvarjanju in osvajanju novih gibov. Seveda ne gre nič na silo, in večina pripomočkov za urjenje motorike je monotonih in otroku kaj hitro postanejo nezanimivi.

 

Ravno zato so MOES igrače za pomoč pri razvoju motoričnih sposobnosti pri meni dobile dodano vrednost. Telovadba in miganje je postala zabava in igra. Nikakor pa ne obveza in jok.

Igrače so na voljo v treh oblikah in sicer: želvica (z baby želvo), zvezdica in delfinček. Vsaka od njih nudi več načinov uporabe, urjenja motorike, dovoli otrokovi domišljiji prosto pot in tako bo zabava res trajala ure in ure.

Igrače imajo seveda pridobljene tudi vse potrebne certifikate kakovosti. Primerne so tudi za umivanje pod vodo in se hitro sušijo. Skratka ni bojazni, kako jih čistiti. Mene so absolutno prepričale. Piko na i pa dodajo mnenja razvojnih strokovnjakov, ki so jih z veseljem priporočili vsem malčkom za trening ravnotežja in pomoč pri razvoju grobe motorike.
Če še vedno oklevaš ali so MOES igrače za pomoč pri razvoju motoričnih sposobnosti vredne tvojega denarja, naj te pomirim, DEFINITIVNO SO, ker na zdrav razvoj otroka ni mogoče postaviti cene.
Z ljubeznijo
ZMEDENA MAMI

VIDEO SI LAHKO PRENESETE TUKAJ

 

Najlepše se zahvaljujemo @zmedena_mami za prispevek in izkazano zaupanje pri uporabi naših igrač za pomoč pri razvoju motoričnih sposobnosti.

@superbaby_slovenia

Deli prispevek