Ha, ko se odpravimo na pot, je to posebno doživetje z obilico predpriprav! Ko pa enkrat uspemo, nas starše preplavi samozavest in veselje. To, uspelo nam je! V naši trgovinici smo poskrbeli tako za tople kot hladne dni. Tako lahko najdete vse potrebne dodatke za dolge poletne sprehode in daljše poti v avtomobilih. Prav tako smo poskrbeli za pestro izbiro skirojev, poganjalcev in triciklov, ki smo jih izbrali varno in skrbno. Da pa bo vašim malčkom in malčicam na sprehodih neizmerno toplo pozimi, pa smo v našo ponudbo dodali zimske vreče. So izredno kvalitetne, tople in seveda »fashionable šik«! Pri izbiri avtosedeža je varnost na prvem mestu. Ponujamo vam številne možnosti avtosedežev, ki so preizkušeni in certificirani ter ustrezajo najnovejšim standardom varnosti. Poleg tega imamo tudi širok izbor super otroških vozičkov. Otroški vozički so primerni za različne terene in vam omogočajo udobno vožnjo.

Filter

Za malčke, ki že radi samostojno raziskujejo svet, pa imamo na voljo tudi skiroje. Naše skiroje odlikujejo vrhunska kakovost, stabilnost in varnost. Poleg tega ne smemo pozabiti na zaščitno čelado, ki je nujna za varno vožnjo. V naši ponudbi najdete tudi nosilke, ki so idealne za potepanja in izlete v naravo. Nosilke so udobne za starše in otroka. Omogočajo vam prostoročno nošenje. Za udoben spanec na poti poskrbimo s prenosnimi posteljicami. Enostavne so za uporabo in zagotavljajo udobno počivanje vašega otroka.

Vabimo vas, da preverite našo ponudbo in si izberete izdelke, ki bodo ustrezali vašim potrebam in željam. Pri nas lahko računate na kakovostne izdelke, ugodne cene in hitro dostavo. Poskrbite za udobno in varno potepanje s svojim malčkom!