O nas

Naša zgodba

Sem mamica Tea, ki že od majhnega obožuje dojenčke in vse kar je povezano z njimi. Želja po odprtju svoje trgovinice z otroško opremo je nekako v meni od srednje šole. Imam dva krasna sinova, ki sta že najstnika, kar je mogoče razlog, da se je želja tudi uresničila, saj se v tako natrpanem urniku kljub vsemu najde nekaj časa za iskanje idej, kaj ponuditi in kako vas razveseliti in zadovoljiti maksimalno. Poleg tega sem tako dan danes nekako v stiku z najlepšim obdobjem mojega življenja – nosečnost in postati mama. Zelo rada tudi ustvarjam, saj obožujem nekaj edinstvenega, drugačnega, nekaj s čimer lahko osrečiš in zadovoljiš ljudi na edinstven način. Kot mlada mamica sem svojima malčkoma vedno prirejala unikatna vabila za rojstni dan, unikatne pustne kostume oziroma maskote, pekla edinstvene torte po njunih željah, ampak vse to se je danes precej spremenilo, saj je na trgu res ogromno ponudbe. Moram priznati, da je piko na I za mojo res končno odločitev postavila tudi situacija s COVIDOM. Pa ne glede na vse sem se našla z  mamico Evo in očkom Anžetom, s pomočjo katerih smo skupaj ustvarjali in ustanavljali ter iskali nekaj drugačnega… in naša avantura se je začela.

Začeli smo z iskanjem izdelkov. Pri izbiri oblačil je prevladal seveda naraven 100% bombaž, modeli na preklop in ljubki potisk. Dojenčki res sovražijo vlečenje čez glavo, navadno še neutolažljivo jokajo, zato je lahko oblačenje prava muka.

Ko smo nato našli švedsko znamko Bjallra of Sweden, smo vedeli da je to to. To je tisto nekaj drugačnega, nekaj »šik«, nekaj res »extra«. Izdelki so nas popolnoma navdušili s svojim dizajnom in skandinavsko kvaliteto! Piko na i so dodale matchy kolekcije zimskih vreč, rokavičk za mamice, slinčkov,… To je to, zadetek v polno smo si rekli in pot o našem sodelovanju in nudenju njihovih izdelkov na našem trgu se je začela! Sedaj lahko vse kolekcije nakupujete tudi vi v naši spletni trgovini, saj verjamemo, da malčki občutek za estetiko razvijejo že zelo zgoraj.

OK, oblačilca imamo, smo si rekli, tople zimske vreče tudi, modne dodatke imamo, kaj pa zabava? V našo ponudbo igrač smo tako želeli dodati čimbolj »naravne in trajnostne« izdelke s katerimi se otroci lahko igrajo več let ali se prenašajo iz generacijo v generacijo. Vse našteto, smo našli pri nemškem proizvajalcu igrač, zatorej jih z velikim veseljem nudimo tudi na naši spletni strani. Poleg trajnostnih lesenih igrač smo želeli ponuditi tudi notranjo nekaj za zabavo, saj včasih pridejo tudi deževni in hladni zimski dnevi, zato smo izbrali bazenčke, poligone ter žogice, ki navdušujejo, saj se lahko poigra cela družinica.

 

Verjamem in želim si, da bom spletno trgovinico seveda vseskozi dopolnjevala z novimi produkti, vseskozi se bom trudila za kvaliteto pri izbiri izdelkov in inovativnost produktov. Vesela pa bom tudi kakšne vaše ideje, mnenja, zamisli,.., saj si moramo biti starši v oporo pri tej zelo zabavni, a hkrati zahtevni nalogi starševstva.

Verjetno pa se marsikdo vmes, ko bere našo zgodbo vpraša, ok zakaj torej Superbaby? Superbaby zato, ker želim še naprej iskati super kvaliteto izdelkov, OK, kaj pa ima potem veze Bella? Bella pa je malčica, prvorojenka Evi in Anžetu.

 

Sledite nam lahko tudi na FB ali Instagramu, kjer obvezno »tagajte« vse superbaby-je – #superbaby!

0
+
ZADOVOLJNIH STRANK
0
+
KAKOVOSTNIH IZDELKOV V PONUDBI
0
%
POZITIVNIH KOMENTARJEV

ZAKAJ IZBRATI NAS

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila v vrednosti 50€ ali več nudimo popolnoma brezplačno poštnino!

Možnost vračila denarja

Če z katerim od naših izdelkov ne boste zadovoljni vam nudimo zagotovljeno vračilo denarja.

Enostavno naročilo

Hitro in enostavno naročilo. Če potrebujete pomoč nas lahko tudi pokličete.

Kontaktirajte nas