O nas

Naša zgodba

Sva mami Eva in oči Anže, nastanek ter ideja o spletni trgovini se je seveda začela z najino superbaby-ko, Bello! Najina Bella se je rodila v času celotne COVID zmešnjave, zato sem bila primorana večino stvari naročiti preko spleta, saj so bile trgovine zaprte, prepoved vožnje med občinami in drugi ukrepi, ki so mi onemogočali fizičen nakup v trgovskih centrih. Po spletu sem iskala stvari, kot so dude, oblačila na preklop, ninice, …, takšne stvari, ki jih potrebuje vsaka mamica. Ugotovila sem, da se veliko ponudbe na spletu ponavlja, da me nič ne prepriča v nakup, da sem vse že nekje videla,… Tako se je začelo iskanje posebnih izdelkov, izdelkov kjer jih še nikjer ni moč dobiti, kupiti, so drzni, so čudoviti, kvalitetni in obenem uporabni. Pri vsem tem iskanju sem se osredotočala na Evropske proizvajalce. Tako sem prišla do velike ponudbe različnih izdelkov, iz katere sem zbrala tiste, ki so bili res »WOW«!

Pri izbiri oblačil je prevladal seveda naraven 100% bombaž, modeli na preklop in ljubki potisk. Pri oblačenju najine Belle sva se naučila, da ni nič bolj udobnega in primernega kot bodiji na preklop. Dojenčki res sovražijo vlečenje čez glavo, navadno še neutolažljivo jokajo, zato je lahko oblačenje prava muka. Z enakim razlogom so v ponudbi vse jopice z zapenjanjem ali zadrgo. OK, bodi in vrhnji del smo uspeli, kaj pa nogice? Nam so najbolj prav prišle hlače s stopalkami – Bella je prava »brcalka«, zatorej nogavice niso prišle v poštev. Poleg tega pa sem imela slab občutek, kot da jo patenti nogavičk »tiščijo in stiskajo« v te majhne, občutljive ter nežne nogice. Sedaj smo nabrali komplet bodi, jopico in hlače s stopalkami? Kako pa to izgledana oko? No, moram priznati da je bila Bella včasih oblečena prav smešno, bodi ene brave, hlače druge, vse se je med seboj barvno »teplo«. S tem razlogom sem se pri ponudbi oblačil osredotočila na komplete, ki zagotovo pridejo vsem mamicam in očkom najbolj prav!

Ko sem našla švedsko znamko Bjallra of Sweden, sem vedela da je to to. To je tisto nekaj drugačnega, nekaj »šik«, nekaj »extra«, nekaj kar drugje ni moč kupiti. Izdelki so me popolnoma navdušili s svojim dizajnom in skandinavsko kvaliteto! Piko na i so dodale matchy kolekcije zimskih vreč, rokavičk za nas mamice, slinčkov,… To je to, sem rekla in pot o našem sodelovanju in nudenju njihovih izdelkov na našem trgu se je začela! Sedaj lahko vse kolekcije nakupujete tudi vi v naši spletni trgovini. Verjamem, da malčki občutek za estetiko razvijejo že zelo zgoraj.

OK, oblačilca imamo, tople zimske vreče imamo, modne dodatke imamo, kaj pa zabava? V našo ponudbo igrač sem želela dodati čimbolj »naravne in trajnostne« izdelke s katerimi se otroci lahko igrajo več let ali se prenašajo iz generacijo v generacijo. Vse našteto, sem našla pri nemškem proizvajalcu igrač, zatorej jih z velikim veseljem nudimo tudi na naši spletni strani. Kaj vaš superbaby najraje počne? Bella bo zagotovo rada kuhala v leseni kuhinji s kupom lesenih dodatkov.

Našo spletno trgovino bom seveda vseskozi dopolnjevala z novimi produkti, saj me Bella iz dneva v dan navdušuje in »izobražuje«. Vesela bom seveda tudi kakšne vaše ideje, mnenja, zamisli,.., saj si moramo biti starši v oporo pri tej zelo zabavni, a hkrati zahtevni nalogi starševstva.

Sledite nam lahko tudi na FB ali Instagramu, kjer obvezno »tagajte« vse superbaby-je – #superbaby!

0
+
ZADOVOLJNIH STRANK
0
+
KAKOVOSTNIH IZDELKOV V PONUDBI
0
%
POZITIVNIH KOMENTARJEV

ZAKAJ IZBRATI NAS

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila v vrednosti 50€ ali več nudimo popolnoma brezplačno poštnino!

Možnost vračila denarja

Če z katerim od naših izdelkov ne boste zadovoljni vam nudimo zagotovljeno vračilo denarja.

Enostavno naročilo

Hitro in enostavno naročilo. Če potrebujete pomoč nas lahko tudi pokličete.

Kontaktirajte nas