O meni

Moja zgodba

Moje ime je Tea. Že od majhnega obožujem dojenčke in vse kar je povezano z njimi. Želja, da bi lahko izbirala izdelke in jih ponudila tudi vam, v meni raste že od srednje šole. Dandanes, ko gledam slike v preteklost, najdem kakšen “skrinšot” izdelka, ki ga imam tudi sama danes v ponudbi. Ob majhnih otrocih pa vendar vseeno nisem upala narediti tega koraka. Nekako sem se vedno bala, da ne bo dovolj časa ali za otročka ali za trgovinico.

Kako se je vse skupaj začelo?

Pa je le prišel ta čas. Imam dva krasna sinova, ki sta že najstnika, kar je mogoče tudi razlog, oziroma tista pika na I, da se je želja tudi uresničila, saj se v tako natrpanem urniku kljub vsemu lažje najde čas za iskanje idej, kaj ponuditi in kako vas razveseliti in zadovoljiti maksimalno. Poleg tega sem lahko tako še vedno nekako v stiku z najlepšim obdobjem mojega življenja – nosečnostjo in postati ter biti mama. Tukaj mislim predvsem na tiste male nogice, tista mini oblačilca, ko je vse še tako mini mini, tisto “kjut” opremo, ki jo kar ne bi zamenjali, tudi ko jo otrok preraste…

Zelo rada tudi ustvarjam, saj obožujem nekaj edinstvenega, drugačnega, nekaj s čimer lahko osrečiš in zadovoljiš ljudi na edinstven način. V svoji trgovinici izbiram izdelke z izjemno skrbnostjo in previdnostjo, kot bi jih izbrala zase. Želim si, da bi vam vsak od njih pričaral izjemen nasmeh in zadovoljstvo pri uporabi, tako vam kot vašim in našim malčkom. Takrat je zame sreča popolna.  Poleg redne zaposlitve zahteva trgovinica veliko “mene”, če lahko tako rečem. Za mano je tudi marsikatera neprespana noč, pa vendar, naj vas to ne skrbi, kljub vsemu si izjemno rada vzamem čas za vas, dragi kupci, saj opravljam delo, ki me izredno veseli in mi polni dušo.

Uresničujem svoje sanje.

V želji, da bomo skupaj pričarali čim več nasmehov na obrazkih naših Superbaby-jev in jim zagotovili srečno otroštvo, vas lepo pozdravljam!

“We can do anything we want to if we stick to it long enough.”

Helen Keller

 

Sledite nam lahko tudi na FB ali Instagramu, kjer obvezno »tagajte« vse superbaby-je – #superbaby!

0
+
ZADOVOLJNIH STRANK
0
+
KAKOVOSTNIH IZDELKOV V PONUDBI
0
%
POZITIVNIH KOMENTARJEV

ZAKAJ IZBRATI NAS

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila v vrednosti 50€ ali več nudimo popolnoma brezplačno poštnino!

Možnost vračila denarja

Če z katerim od naših izdelkov ne boste zadovoljni vam nudimo zagotovljeno vračilo denarja.

Enostavno naročilo

Hitro in enostavno naročilo. Če potrebujete pomoč nas lahko tudi pokličete.

Kontaktirajte nas