Stenske nalepke so pravi hit po vsem svetu. Zakaj?

Najpomembnejša prednost, ki jih imajo stenske nalepke je že to, ker so zasnovane kot odstranljive. Nalepke za steno so cenovno zelo ugoden način dekoracije in popestritve prostora. Zdaj, če primerjamo stroške nalepk za steno s tradicionalnim oblikovanjem in dekorativnimi režijskimi stroški, vključno z barvanjem prostora ali urejanjem novih elegantnih tapet; so odstranljive nalepke za steno več kot ugodne.

Filter

Stvari se že starši, kaj šele otroci, hitro naveličamo ali dobimo kakšno novo idejo kako bi spremenili in preoblikovali naš življenjski prostor. Na voljo imamo več možnosti in sicer klasično beljenje z različnimi barvami in premazi. V tem primeru moramo celoten prostor zaščititi z goro lepilnih trakov, čakati, da se barva suši, itd. Navadno se tudi beljenja ne poslužujemo sami, pač pa delo prepustimo profesionalcem oz. slikopleskarjem. Belež seveda ni odstranljiv, navadno ga samo prebarvamo, v kolikor pa ima čez še kakšen premaz potem je treba vse stene pred naslednjim beljenjem še prebrusiti. Tako hitro postane naša preobrazba prostora draga, časovno daljša in zamudna. 

Podobno kot beljenje so tudi stenske risbe z barvami težje odstranljive in zamenljive. Tudi v tem primeru je navadno potrebno brušenje pred ponovnim beljenjem. In zopet imamo ogromno količino prahu ter dodatne stroške.

Stenske nalepke so odlična rešitev, saj so za montažo zelo nezahtevne.

Namestite jih lahko kar sami in ravno tako tudi odstranite. Stenske nalepke namestite na poljubno mesto v sobi. Najbolje pa je, da si kar vaš malček sam namesti nalepke. Motivi stenskih nalepk so zelo raznoliki, v kolikor pa imate posebne želje, vam nalepko tudi personaliziramo. 

Pravzaprav sta otrokova filozofija in pogled povsem drugačni od našega in vedno iščejo nove stvari ter predmete, ki jih ohranjajo energične. Ker je mogoče odstranljive nalepke za steno takoj zamenjati z drugačnimi, ki so videti povsem trendovsko, elegantno in pristno, jih lahko v trenutku prilagodimo glede na otrokove želje. V naši ponudbi najdete vse od magičnih bitij kot so samorogi in vse do prazgodovinskih dinozavrov, safari živali, cvetlic, itd.

Ali so nalepke za steno v naši ponudbi primerne le za na steno? Seveda ne!

Nalepimo jih lahko na katerokoli gladko površino, kot je lice omare, posteljica, predalnik, okno, igrača ali karkoli drugega v otroški sobi. Tudi na katerikoli drugi gladki površini nalepke ne bodo pustile sledi lepila po odstranitvi.

V kolikor so nalepke za steno za vas premalo, vam po meri izdelamo tudi samolepilne foto tapete. Na voljo imamo različne materiale kot so 100% bombaž, »beton look«,… in različne reliefe. Fototapete si lahko z nekaj tehničnega znanja namestite sami, v kolikor pa bi raje videli, da delo izvede profesionalec nam pišite na info@superbaby.si.  Vse stenske nalepke lahko prilagodimo vašim željam po dimenziji, barvi, motivi, napisih, …itd.

V kolikor pa ste se v naši trgovinici že zagledali v kakšen motiv vam predstavljamo navodila za namestitev, saj je le ta nezahtevna. 

Korak 1

V kolikor želimo motiv ločiti in razporediti na različna mesta nalepke za steno preprosto prerežemo (seveda, kjer ni natisnjen motiv). Za to je najlažje, da uporabite kar škarje. 

Stenske nalepke

Korak 2

Stenske nalepke

Čez motiv dobro pogladimo – za to lahko uporabimo kar bančno kartico. Posebej ob robovih večkrat močno pogladimo.

Korak 3

Nalepke za steno

Motiv odlepimo s prenosnim lepljivim papirjem vred. Torej na prenosnem papirju imamo tudi odlepljen motiv, ostane nam le podložni papir (tega zavržemo).

Korak 4

Nalepke za steno

Nalepke za steno namestimo na poljubno mesto in močno pogladimo, pri tem smo pozorni, da gladimo tako, da gre zrak navzven. Tako se bomo izognili »mehurčkom«.

Korak 5

Ko so nalepke za steno nameščene, počasi in previdno odstranimo prenosni papir. V kolikor se vam zdi, da motiv še ni dobro zalepljen na steno, še enkrat močno pogladite preden odstranite prenosni papir.

Čestitke, v kolikor  ste sledili vsem korakom, ste uspešno namestili stenske nalepke.