Nanobébé – za lažji prehod med dojenjem in stekleničko

Nanobébé – za lažji prehod med dojenjem in stekleničko

Steklenička za materino mleko Nanobébé, ki je bila razvita s pomočjo pediatrov, svetovalcev za dojenje in biomedicinskih inženirjev, je prva, ki daje prednost vsebini stekleničke. Zakaj? S porazdelitvijo mleka v tanko plast omogoča hitrejše hlajenje in segrevanje. Tako ohranja hranila v materinem mleku, in preprečuje razmnoževanje bakterij.

 

 

Hlajenje in shranjevanje materinega mleka; Zelo pomembno in koristno  je, da se materino mleko čim prej ohladi, tako da se imunološke lastnosti v njem uporabijo za prehrano dojenčka in ne za boj proti rasti bakterij.

Segrevanje materinega mleka; S pomočjo stekleničke Nanobébé lahko materino mleko segrevate, ne da bi ga izpostavljali temperaturam, ki uničujejo hranilne snovi, in se poslovite od nadležnih vročih točk.

Lažji prehod

Prehod iz dojke na stekleničko lahko predstavlja stres tako za mamico kot za dojenčka. Še zlasti pri dojenčkih, ki zavračajo stekleničke, kadar je ta tuje oblike. Oblika stekleničke Nanobébé ublaži stres za mamico, kadar je primorana biti za dlje časa odsotna ali ob povratku v službo, ter zmedo dojenčka in omogoča, kar se da nemoten prehod. Oblika stekleničke Nanobébé spominja na mamino dojko. Tako pomaga otroku, da se instinktivno priključi. Hitrejše segrevanje vsebine stekleničke pa omogoča hitro prilagajanje otrokovi potrebi po lakoti. Steklenička Nanobébé mamicam olajša združevanje dojenja in hranjenja po steklenički, saj zagotavlja izkušnjo, ki se lahko kosa le z neposrednim dojenjem.

Oblika

Zaradi kupolaste oblike in konkavne podlage je steklenička idealna za drobne ročice. Dojenček jo zato zlahka drži že nekaj mesecev po rojstvu. To spodbuja samodejno hranjenje in razvoj fine motorike. Poleg tega pa omogoča dojenčkom, da držijo mehko, nedrsečo podlago stekleničke.

 

 

 

 

Deli prispevek