Fotelj kar v vaši torbi! Zložljiv prenosni stolček za otroka

Fotelj kar v vaši torbi! Zložljiv prenosni stolček za otroka

Prenosni stolček je idealna rešitev za vse prezaposlene starše, ki so večino časa na poti ali pa so idealni dodatek za stare starše. Z njim prihranite veliko prostora in energije, saj vam ni več potrebno s seboj nositi tradicionalnih težkih otroških stolčkov.

Dejstvo je, da je potrebno otroke že od vsega začetka učiti pravil in bontona hranjenja za mizo. Ker so kot dojenčki še premajhni za samostojno sedenje za mizo na klasičnem stolu, potrebujejo varen in udoben stolček za hranjenje. Če smo doma, to ni problem. Težje pa postane, ko se odpravimo na obisk k starim staršem, sorodnikom, prijateljem… Običajno je to velik projekt, še posebno pri prvem otroku oziroma pri prvem vnuku, saj je v prvi vrsti prevelik finančni zalogaj, da bi si zagotovili več stolčkov in jih imeli pri vsakemu posebej. Klasični stolčki običajno v avtu zavzamejo veliko prostora, so težki in nepraktični za na pot. S prenosnim zložljivim stolčkom si tako olajšate vse te skrbi.

Sestavite: povlecite, kliknite in končali ste!

Nagrajeni prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster se zloži, ko ga ne potrebujete, nato pa se razkrije in postane trden, udoben sedež.

Je najprenosnejši visoki stol na trgu – tehta le 950 g – in kot dodatek ustreza skoraj vsem stolom.

Shranite ga lahko v predal pri babici ali dedku ali pa ga date v vrečko.

Če želite odpreti prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster, ga povlecite za »jeziček« in kliknite, da ga

zaklenete v tridimenzionalno strukturo.

Če želite zapreti, preprosto spustite zaponko in jo prepognite.

To je skoraj kot čarovnija.

 

Prenosni stolčki, včasih imenovani tudi potovalni stolčki, so zasnovani tako, da vašemu malčku zagotovijo varno mesto za hranjenje kamor koli greste. Na trgu obstaja več različnih vrst prenosnih stolčkov, takih ki se pritrdijo na mizo, ali se pripnejo okoli jedilnega stola, raztegljivi prenosni stolčki, ipd.

V naši spletni trgovinici pa imamo popolno inovacijo, zložljiv prenosni stolček Pop-Up™ Booster. Le ta je primeren kot dodatni vložek za kateri koli klasičen stol. Inovativni prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster je visoki stolček z neverjetno močno in varno origami strukturo. Bombol™ sta leta 2008 ustanovila Paulina in Frederic iz Italije, katerima se je kasneje pridružil še en član – Franceso. Poleg prenosnega zložljivega stolčka Pop-Up™ Booster so izdelali tudi Bamboo™ 3Dknit Bouncer ter BLAST UV™ dezinfektor. Vsi so starši, a preden so postali starši in v projekt vnesli svoje izkušnje, so bili dobri inženirji, industrijski oblikovalci in izumitelji. Že kot otroci pa so si obljubili, da ne bodo nikoli dolgočasni. Njihov cilje je bil, da si kot usposobljeni inženirji zadajo svoje poslanstvo in tako reciklirajo vso nekoristno plastiko, ki se kopiči mladim družinam ter olajšati staršem skrb za odraščajoče otroke ter zagotoviti otrokom iskrivo otroštvo, kakršnega si zaslužijo.

Značilnosti prenosnega zložljivega stolčka Pop-Up™ Booster

Udoben, oblazinjen sedež ter še bolj udobno naslonjalo, dajeta vašim malčkom občutek, kot da sedijo na udobnem domačem fotelju. To je tisto udobje, ki ga imajo naše male otroške ritke tako zelo rade. Poleg izrednega udobja se prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster prilega skoraj vsakemu klasičnemu stolu – tudi tistim z odprtimi nasloni za roke.

 

Naj ne bo nered!

Vas skrbi vsa odvečna hrana, ki se znajde na mizi in vsepovsod okoli? Brez potrebe. Prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster ima zgornji sloj narejen iz materialov, ki so popolnoma novi v svetu otroških izdelkov in so izredno odporni proti madežem in neprijetnem vonju. Hitro brisanje in vaš prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster je kot nov. Prav tako je v skladu s standardi REACH in CPSIA, ki zagotavlja, da prenosni zložljiv stolček ne vsebuje škodljivih snovi.

Stoli naj bodo čisti!

Zagotovo ste pomisli tudi na čistočo vašega jedilnega stola, saj prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster  ne pokrije celotne površine? Tudi za to je Bombol prišel do inovativne rešitve. Prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster torba se spremeni v preprosto in učinkovito zaščito stola. Tako otrokom preprečite, da se stol, na katerem je prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster ne umaže bodisi z odvečno hrano, ki se najde pri hranjenju, bodisi z umazanimi čevlji, ko pridete s sprehoda, saj se prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster lahko uporablja tudi na vrtu ali terasi.

 

Nepredstavljivo tanek

Ves čas poudarjamo o funkcionalnosti dodatnega sedeža za hranjenje. Prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster je v zloženem stanju tanek, v raztegnjenem stanju pa izpolnjuje najstrožje varnostne standarde. Pripravljen za uporabo, kadar koli in povsod, kjer to potrebujete vi in vaši malčki!

Varnost je na prvem mestu

Temelj zasnove je bila varnost. Tako ima prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster super varen 5-točkovni pas za majhne otroke, ki se lahko z rastjo otroka zlahka spremeni v 3-točkovni pas. Pas lahko tudi odstranite in operete v pralnem stroju.

Prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster ali kot dodatni sedež je bil uspešno preizkušen na vzdržljivostnem testu z 20.000 udarci, ki tehtajo 75 kg (to je povprečna teža odrasle osebe). Ne ustreza pa le mednarodnim varnostnim standardom za otroške sedeže (EN 16120: 2014 in ASTM F2640), ampak tudi standardu pohištva za odrasle (EN1728: 2012- klavzula 6.17).

Tehnične lastnosti;

Prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster v uporabi – dimenzije: 30 x 28 x 27 cm.
Prenosni zložljiv stolček Pop-Up™ Booster sestavljen – dimenzije:30 x 27,5 x 3,5 cm.
Višina sedeža: 12 cm.

 

 

Deli prispevek